Θέα no..Εγω είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχει μηδενικά χρέη στην εφορία ενώ οι πιο πόλοι επιχειρηματίες χρωστάνε ποσά πενταψηφια...που ούτε και θα τα πληρώσουν .

O ΠΑΖΟΛΙΝΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΣΟΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ [ΑΤΟΜΙΚΟ-ΠΡOSΩΠΙΚΟ]ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ -ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΤΆΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΑΣΚΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΧΤΕϊΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ... Εμείς οι φασίστες είμαστε οι μόνοι αληθινοί αναρχικοί, φυσικά από τη στιγμή που έχουμε αναλάβει το κράτος. Στην πραγματικότητα, η μόνη αληθινή αναρχία είναι αυτή της εξουσίας.  Από τη συνέντευξη που έδωσε ο Παζολίνι στα γυρίσματα του Salò και των 120 ημερών του Sodoma :Τίποτα δεν είναι πιο άναρχο από την εξουσία. Η εξουσία πρακτικά κάνει αυτό που θέλει και αυτό που θέλει η εξουσία είναι εντελώς αυθαίρετο ή υπαγορεύεται από τις ανάγκες της οικονομικής φύσης που ξεφεύγουν από την κοινή λογική


O ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ..KAI SIA MAS ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ[ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ]-ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ-ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΝ[ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ]-ΕΝΩ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ -ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΑΝ[ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΙΕΡΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑ]-ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.


ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΙΑ?
ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣΤΟΥ ΟΤΕ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ -ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ-ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΔΗΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ [ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ] ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
.............................................................................................................................
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΣΑΣΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ---------------------------------------------------------------------------------- ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ [[ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ]] ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ? ------------------------------------------------------ ============================
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ[ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ] ----------------------------------------------------- ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ[ΘΕΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ η ενστικτου?] --------------------------------------------------- 0ΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΙ ΜΙΤΣΟΤΑΚΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ CANCER ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ.
Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ Κ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΒΕ[ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ] ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛ.ΚΡΑΤΟΣ.
Ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ.ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα παράσημα τους στάζουν αιμα
Τα λεφτά είναι ένας θεός.Οποιος τα έχει έχει τα πάντα.Αρκει βέβαια να είναι λεφτά που ανήκουν στον ίδιο και να μην έχει προσκληθεί σε άλλους που τα έχουν.Αν έχει κάνει αυτό τότε....καταστράφηκε.
Σιγά τα αίματα.εγω είμαι πιο σπουδαίος από σένα.(Ο κορονοϊός στον καρκίνο)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ❤️💓 βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το 🏡